ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

14-åringen hittad död i Strömnäsbruk

Joel Linde · 19 Aug 2015
Uppdaterad 19 Aug 2015
Pojken försvann på söndagen efter att ha gått till affären.

Pojken försvann på söndagen efter att ha gått till affären. Foto: Google Maps


Den 14-årige pojke som har varit försvunnen sedan i söndags har nu hittats död, bekräftar polisen.

klar

Artikellänk är kopierad

Klockan 11:26 på onsdagen kom beskedet att kroppen från en avliden person har hittats vid vattnet i Lagan i Strömsnäsbruk. Polisen bekräftar att det är den 14-årige pojken som efterlystes i söndags då han försvunnit spårlöst, skriver Expressen.

– Vi kan bekräfta att det är den försvunne 14-åringen som har hittats. Anhöriga har underrättas, säger Nils Norling, informatör vid polisens ledningscentral i Region syd till Expressen.

Pojken skulle ha börjat skolan i dag (onsdag), och på söndagskvällen gick han till affären för att köpa mjölk. Efter det har ingen sett av honom.

– Det vi kan konstatera är att han setts på övervakningskameror på Ica-butiken strax efter att han lämnat bostaden, vid kvart över sju. Då köpte han godis, och inte mjölk, ser vi på övervakningsfilmen, säger lokalpolischefen Anders Karlsson till Expressen.

– Men efter det har vi inga säkra tecken.

Pojken gick därifrån ned till strandkanten där hans tomma väska hittades, och sedan dess har sökandet pågått med Missing people och helikopter från Malmöpolisen.

En timme efter att kroppen påträffades kunde det även bekräftas att det var den försvunne 14-årigen.

klar

Artikellänk är kopierad

Joel Linde
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro