ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

15-årig flicka död efter bilkrasch

Lina Nyberg · 10 Apr 2012
Uppdaterad 10 Apr 2012

En 15-årig flicka avled efter en trafikolycka på Ekerö natten till tisdag. Fem andra ådrog sig skador, varav två allvarligt.

klar

Artikellänk är kopierad

Flickan fördes med helikopter till Karolinska universitetssjukhuset i Solna och avled vid 8.30–tiden på tisdagsmorgonen. De övriga personerna, tre pojkar och två flickor var mellan 16 och 19 år gamla och fördes till St. Görans sjukhus och Karolinska för vård.

Personbilen körde av vägen vid Nyckelby gård på Ekerö och enligt Per Erik Bärneman, förundersökningsledare vid Trafikenheten på Västerortspolisen, var bilen ungdomarna färdades i mycket skadad: – Det här är ju på Ekerö och där finns många träd och stenar. Det förefaller som om man har träffat något av dem.

Enligt polisen var det blött på vägen men inte isbelagt och föraren var nykter vid olyckstillfället. – Vi kommer att försöka så småningom förhöra föraren och andra inblanda i olyckan och göra en teknisk undersökning av fordonet. Vi har ännu inte hittat något som kan ge någon typ av orsak, säger Mats Eriksson, informatör hos Västerortspolisen.

Fyra av de sex ungdomarna var hemmahörande på Ekerö.

klar

Artikellänk är kopierad

Lina Nyberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro