ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

17 000 i böter för att treåring kissat på gräsmatta

Matilda Bjerlöw · 13 Nov 2012
Uppdaterad 14 Nov 2012
Många turister ler åt Manneken Pis i Bryssel. Men en treårig pojke från Oklahoma möttes inte av samma uppmuntran när han kissade på sin mormors gräsmatta. 

Många turister ler åt Manneken Pis i Bryssel. Men en treårig pojke från Oklahoma möttes inte av samma uppmuntran när han kissade på sin mormors gräsmatta.  Foto: AP Photo


Den treårige pojken drog ner byxorna i sin mormors trädgård. Det gillades inte av polisen som promenerade förbi just då, och nu tvingas pojkens mamma böta 2 500 dollar, motsvarande 17 000 kronor.

klar

Artikellänk är kopierad

Den lille killen som pottränade trodde att han gjorde rätt när han drog ner byxorna ute i mormors trädgård i Oklahoma. Och kanske hade han också fått en klapp på huvudet – om det inte hade varit för att en polis råkade gå förbi just då.

Nu ska treåringens mamma betala 2 500 dollar i böter, ungefär 17 000 kronor, för "offentlig urinering."

Både mamman och pojkens mormor har protesterat, men polisen står på sig.

– Jag sa att "kom igen, han är tre år gammal", men han sa att det inte spelar någon roll. Att han ändå har kissat på allmän plats, sade mamman till News 9.

Familjen tänker strida för sin sak, särskilt som polisen hann stoppa pojken innan han hade hunnit kissa klart.

– För 2 500 dollar borde vi kunna kissa på hela vår gräsmatta, säger den upprörda mamman.

klar

Artikellänk är kopierad

Matilda Bjerlöw
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro