ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

17-åring anklagades för att stjäla cykel – tvångstatuerades i ansiktet

Natalie Demirian · 13 Jun 2017
Uppdaterad 13 Jun 2017
Pojkens panna efter att han tvångstatuerats.

Pojkens panna efter att han tvångstatuerats.


Två män, 27 och 29 år, gripits och är misstänkta för att ha torterat en 17-åring i Brasilien. Männen tatuerade in orden jag är en tjuv och en nolla” stort på tonåringens panna i en video männen själva lagt upp på nätet.

klar

Artikellänk är kopierad

De misstänkta säger att 17-åringen försökt stjäla en cykel, något som han själv förnekar, skriver BBC.

Polisen identifierade de misstänkta efter att de delat en video på nätet där de tatuerar pojken. De båda har erkänt att de tatuerade orden ”jag är en tjuv och en nolla” på pojkens panna som ett straff.

Polisen har inte kunnat bekräfta att pojken ska ha försökt stjäla cykeln. Pojkens föräldrar säger att han lider av psykiska problem och är en droganvändare.

17-åringen säger själv att han ramlat över cykeln för att han var väldigt full, men att han inte försökte stjäla den. Han säger också att männen tog honom tillfånga och band hans händer och fötter och sa att de skulle tatuera honom.

– Jag bad dem göra tatueringen på armen, men de sa att de skulle göra det på pannan och började skratta, sa han till tidning Folha de S.Paulo och fortsatte:

– Jag bad dem att bryta mina armar och ben istället.

En online-kampanj har startats för att hjälpa pojken att få bort tatueringen. Där har det redan samlats in drygt 50 000 kronor.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro