ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

17-åringen drog ut våldtagna kvinnans inälvor

Tomas Lundin · 4 Jan 2013
Uppdaterad 4 Jan 2013
17-åringen drog ut våldtagna kvinnans inälvor

17-åringen drog ut våldtagna kvinnans inälvor


klar

Artikellänk är kopierad

Nya chockerande detaljer har kommit fram i den uppmärksammade gruppvåldtäkten i Indien. Enligt polisen var det den yngste personen – enligt lagen ett barn – som stod för de grövsta övergreppen. 

Den 16 december överföll sex män den 23-åriga kvinnan och hennes pojkvän på en buss i New Delhi. Efter upprepade våldtäkter och svår misshandel kastades kvinnan av bussen och chauffören försökte köra över henne. Två veckor senare avled hon av sina skador. Pojkvännen överlevde. 

Av de sex männen var den yngsta bara 17 år gammal, men enligt nya polisuppgifter var den yngsta förövaren också tillsammans med den 35-årige annan man den värsta. 

– Båda har utsatt henne för sexuella övergrepp två gånger. Singh var den första som våldtog henne följt av den underårige och sedan Akshay. Senare, när hon förlorade medvetandet, våldtog Singh och den underårige henne igen", säger polisen till Hindustan Times. 

Vissa detaljer i polisens beskrivning är ohyggliga att läsa. 17-åringen ska ha dragit ut kvinnans inälvor med sina bara händer och varit den som föreslog att hon naken skulle kastas av bussen i farten. Han ska också ha varit den förste som attackerade kvinnans pojkvän.

I går samlades hundratals demonstranter utanför rättegångsbyggnaden i New Delhi i en manifestation för ett bättre rättssystem och en annan kvinnosyn. Många krävde också dödsstraff för förövarna.

Labbtester av ynglingens ben ska nu avgöra om den unga förövaren verkligen är 17 år gammal. Om han visar sig vara myndig kan han dömas till döden tillsammans med de andra fem förövarna.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro