ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

18-åringen är kär i sin pappa – nu vill de ha barn

Emmelie Wallroth · 17 Jan 2015
Uppdaterad 18 Jan 2015

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: All Over Press

När dottern träffade sin pappa för första gången på tolv år utvecklades deras förhållande snabbt. I dag är de ett par, vill gifta sig och skaffa barn tillsammans.

Det är New York Magazines ”Science of Us”som skriver om genetisk sexuell attraktion (GSA) och som har gjort en intervju med en kvinna som berättar hur hon och hennes pappa blev kära i varandra.

Kvinnan, som i dag är 18 år och har valt att vara anonym, kommer från Great Lakes-regionen i USA. 

Kvinnans föräldrar var 18 år gamla när de fick henne. Men de separerade och dottern träffade inte sin pappa förrän hon var tre-fyra år gammal.  Sedan gick det tolv år innan de sågs igen – efter att  hennes pappa en dag lagt till henne som vän på Facebook .

”Det var så konstigt och förvirrande. Jag träffade min pappa för första gången på hur länge som helst men jag tänkte också att han såg så bra ut”, äger kvinnan i intervjun med New York Magazine. 

Deras förhållande utvecklades snabbt. 

Första gången dottern insåg att hon var sexuellt attraherad av sin pappa var när hon vid ett tillfälle hade varit hos honom fem dagar. Pappan bodde då tillsammans med sin flickvän . Dottern sov på en madrass på golvet medan pappan sov på soffan bredvid, eftersom dottern tyckte att det var obehagligt att sova på nya platser. 

Tredje natten somnade pappan på golvet – med dottern i sina armar. Fjärde natten sov de återigen tillsammans på golvet.  Sedan gick det bara längre och längre.

”Vi pratade om huruvida det var fel, men sedan kysstes vi ”, säger hon i New York Magazine

Kvinnan berättar att hon ville att det skulle bli han som tog hennes oskuld, och att hennes pappa sade att hon skulle säga till om någonting inte kändes rätt.

”Vi tog båda initiativet och han fortsatte fråga mig om det kändes okej. Det var som vilken man och kvinna som helst som har sex efter att de båda berättat om sina känslor.”

Kvinnans pappa flyttade snabbt ut från sin flickvän och enligt kvinnan påbörjade de ett förhållande. I dag planerar de för ett bröllop – trots att det inte kommer kunna ske i lagens mening. Kvinnan berättar även att de vill ha barn tillsammans och flytta till New Jersey där incest inte är straffbart så länge båda parter är över 18 år. 

Kvinnans mamma vet ingenting om deras relation. Hon har lidit av  psykiska problem och har under åren träffat flera män som har blivit kvinnans ”styvpappor”. ​Dottern har berättat att även hon har lidit av depression, bland annat varit mobbad i skolan och känt att hon saknat en fadersgestalt.​

I dag beskriver dottern sig som lycklig. 

”Jag förstår inte varför jag döms för att jag är lycklig. Vi är två vuxna människor som hjälpte varandra ur mörka platser”, säger hon.   

Här kan du läsa kvinnans hela berättelse. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro