ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

20-årig man skjuten i benet

Johanna G Jimenez · 17 Nov 2013
Uppdaterad 18 Nov 2013

En man i Hjällbo skadades efter att ha blivit skjuten i benet vid halvfyra-tiden på lördagen. Polisen ser ingen koppling till tidigare skjutningar.

klar

Artikellänk är kopierad

Göteborgspolisen larmades i går eftermiddag till Hjällbo där de påträffade en 20-årig man som skjutits med ett skott i benet. Motivet är ännu oklart, förklarar Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i Västra Götaland.

Mannen förekommer inte i de konstellationer där det har skjutits tidigare i år, och vi ser just nu inga samband eller klara motiv, säger Thomas Fuxborg.

Den 20-årige mannen uppger att han blivit skjuten bakom ett dagis i området, vid Skolspåret i Hjällbo. En svartklädd skytt ska ha sprungit från platsen. 20-åringen fördes till Sahlgrenska sjukhuset med ambulans. Polisen genomförde dörrknackning och spärrade av området för teknisk undersökning., och tekniker var på plats under lördagen. Enligt polisen ska mannen inte vara allvarligt skadad.

klar

Artikellänk är kopierad

Johanna G Jimenez
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro