ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

20-årige Jimmy spårlöst försvunnen efter utekvällen

Gustaf Eriksson · 26 Nov 2012
Uppdaterad 27 Nov 2012

Jimmy Höög Aronsson, 20, dansade och var glad när han var ute med sina kompisar i Norrköping på lördagsnatten. Men efter klockan 02:30 har ingen sett till honom. – Han har inte försvunnit frivilligt, säger Jimmys mamma.

klar

Artikellänk är kopierad

Den sista av 20-åriga Jimmy Höög Aronssons kompisar lämnade nattklubben Puls i centrala Norrköping vid 02:30 på lördagsnatten. Då var Jimmy kvar på klubben. – Han var på dansgolvet och verkade glad. Hans kompisar har sagt att han var precis som vanligt, säger Jimmys mamma.  Sedan dess har ingen sett till Jimmy. Hans jacka, med plånbok och nycklar, är kvar på klubben. Men Jimmy är spårlöst försvunnen. Hans mamma är övertygad om att han inte har försvunnit frivilligt.  – Han är inte en sådan som gör sånt, säger hon, och fortsätter: – Det är väldigt märkligt. Han är väldigt snäll på alla sätt och har inga skumma kontakter. Han har inget otalt med någon.  Jimmy brukade alltid äta söndagsmiddag hemma hos sina föräldrar. Det var när han inte dök upp till kvällsmaten som hans mamma började ana oråd.  I natt har ett stort antal personer sökt i området kring nattklubben.  – Det har varit familjemedlemmar, släkt, vänner och folk från fotbollslaget och hans kollegor, säger Jimmys mamma.

När Metro.se når Jimmys mamma vid 10-tiden på måndagsförmiddagen sitter hon på polisstationen i Norrköping. – Jag vill få mer information från polisen som har hand om detta. Vi har blivit bra bemötta, de tar det på allvar, säger hon. Enligt polisen stängdes Jimmys mobil av vid 05-tiden i morse, men inte på vanligt sätt. – Någon kan ha slängt den i vattnet eller haft sönder den, säger Jimmys mamma. 

Vid 11 i dag anordnar organisationen Missing People en skallgångskedja i Norrköping. – Vi hoppas kunna samla ihop 50 frivilliga och planerar att söka hela dagen och en bit in på kvällen, säger Rolf Atterling, sökansvarig på Missing People. Polisen kan också komma att sätta in helikoptrar i sökandet. Dykare kan också komma att skickas ned i strömmen som rinner genom centrala Norrköping. 

Har du sett någonting som du tror kan vara av intresse för sökandet? Hör av dig till polisen på 114 14. 

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro