ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

20-åring: Justin Bieber är far till mitt barn

Metro · 2 Nov 2011
Uppdaterad 2 Nov 2011
Justin Bieber med flickvännen Selena Gomez.

Justin Bieber med flickvännen Selena Gomez.


klar

Artikellänk är kopierad

En svärmorsdröm – eller en oansvarig playboy som har sex med okända kvinnor bakom scen? Justin Biebers präktiga image hotas nu av en 20-årig kvinna som hävdar att hon fött hans barn efter att det hettat till efter en konsert i stjärnans loge.

I en stämningsansökan inskickad till rätten kräver hon att Bieber ska ta sitt ansvar som pappa och betala underhåll för barnet, som ska vara tre månader gammalt. Nu kan Bieber, som är tillsammans med Selena Gomez, 19, tvingas att göra ett faderskapstest. Själv förnekar han kraftigt ryktena i ett uttalande i tidningen US Weekly. "Även om vi ännu inte sett stämningsansökan, är det sorgligt att någon skulle hitta på, ondskefulla, förnedrande och uppenbarligen falska påståenden. Vi kommer kraftfullt använda alla tillgängliga lagliga åtgärder för att skydda och försvara Justin mot detta anklagelser. Den 20-åriga kvinnan hävdar att Justin Biebers livvakt frågade om hon ville träffa Bieber och att det var "uppenbart att det fanns en ömsesidig attraktion", enligt Starmagazine. I dokumenten som skickats till domstolen skriver hon att Biebers personlighet förändrades när de blev ensamma. "Jag frågade om han hade en kondom men han insisterade på att göra det utan".

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro