ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

21-åringens vän: Det är jätteskönt

Katarina Matsson · 29 Aug 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

LÄTTAD. I dag lades våldtäktsåtalet mot den 21-åriga "Stureplansprofilen" ner. Tidigare i år åtalades han för en annan våldtäkt och friades. – Han har spenderat ganska mycket av det här året i häktet och jag tror att han tycker att det inte bara är jätteskönt att komma ut, utan jätteskönt att de faktiskt inte kunde bevisa något, säger en vän till ”Stureplansprofilen”.

Vännen hade i dag inte pratat med honom, men säger att han efter förra rättegången försökte se positivt på situationen.– Han försökte se det som en erfarenhet, säger vännen. Många bekanta har redan vänt ”Stureplansprofilen” ryggen.– Första gången var många lite mer avvaktande, men när det hände en andra gång tror jag att det var många som blev chockade och undrade om man verkligen råka ut för det här två gånger. Därför är det jätteskönt att de inte bara friades utan att åtalet lades ner. Det är säkert många som har vänt honom ryggen och nu ångrar sig och känner att de var lite väl snabba, säger vännen.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro