ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

23-åriga kvinnan har full skäggväxt – och älskar det

Karolina Skoglund · 20 Feb 2014
Uppdaterad 20 Feb 2014

När Harnaam Kaur var 11 år började hennes skägg att växa – och det har inte slutat sedan dess. – Jag känner mig sexig, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Hipsters kan slänga sig i väggen. 23-åriga lärarassistenten från Storbritannien, Harnaam Kaur har det mest unika skägget. Det maffiga skägget började växa ut redan när hon var 11 år gammal, eftersom hon lider av ett polycystiskt äggstockssyndrom. Hon har försökt att raka, bleka och vaxa skägget två gånger i veckan men ingenting har hjälpt. I skolan har hon mobbats och fått smeknamn som ”skäggis” och ”manskvinna”. Det gick så långt att hon efter en tid var rädd för att lämna sitt rum. Hon gick också i självmordstankar. Tillslut, som 16 år gammal, slutade hon att raka av sig skägget. Men något undantag har hon rockat skägget sedan dess. Det har fått henne att bli mer självsäker.

– Jag känner mig mer kvinnlig och mer sexig nu, säger hon till The Mirror.

Till Barcroft TV säger hon:

– Det här är jag. Det är vem jag är. Jag har både min inte och yttre skönhet. Jag är annorlunda och jag har lärt mig att acceptera det fullt ut.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro