ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

25-årig kvinna skjuten till döds – man gripen

Filip Joelsson · 5 Maj 2018
Uppdaterad 5 Maj 2018
En kvinna i 25-årsåldern påträffades skottskadad i en lägenhet i Göteborg på lördagsmorgonen. Hon avled senare av skadorna.

En kvinna i 25-årsåldern påträffades skottskadad i en lägenhet i Göteborg på lördagsmorgonen. Hon avled senare av skadorna. Foto: IBL


En kvinna i 25-årsåldern skottskadades i en lägenhet i Göteborg tidigt på lördagsmorgonen. Hon fördes till sjukhus men avled senare av sina skador.

klar

Artikellänk är kopierad

Polisen larmades vid niotiden på lördagsmorgonen till en lägenhet i Utby i Göteborg, efter att vittnen hört en smäll från en lägenhet. När polisen kom till platsen påträffades en skottskadad kvinna i 25-årsåldern, skriver polisen på sin hemsida.

Kvinnan fördes med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, men avled senare av sina skador.

I lägenheten påträffades även en man som inledningsvis misstänktes för försök till mord. Senare under dagen meddelade dock polisen att ärendet omrubricerats till mord.

– Hon avled på sjukhuset under förmiddagen. Ärendet har omrubricerats till mord. Mannen sitter i förhör just nu. Efter förhör ska åklagare kontaktas, säger Peter Adlersson på polisen, till GP. 

Lägenheten har under dagen varit avspärrad för en teknisk undersökning, och ett vapen har påträffats som är taget i beslag, skriver polisen.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Joelsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro