ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

25-åring misshandlad till döds

Alva Forsberg Fierro · 26 Nov 2015
Uppdaterad 26 Nov 2015

Foto: TT


Två män hittades i natt svårt skadade i centrala Norrköping. De fördes i ambulans till sjukhus där en av dem senare avled.

klar

Artikellänk är kopierad

Larmet inkom till polisen klockan 01.00 under natten till torsdag. Både polis, räddningstjänst och ambulans larmades till platsen där två personer uppgavs vara skadade.

– Båda männen fördes till sjukhus med ambulanser relativt fort, säger Fredrik Kliman, polisens presstalesperson till Norrköpings Tidningar.

Männen är enligt sjukvården i region Östergötland 25 och 27 år gamla. Polisen uppger att det är 25-åringen som har dött av sina skador. 27-åringen har opererats akut under natten och hans tillstånd bedöms som livshotande.

Enligt de första uppgifterna skulle åtminstone en av männen ha blivit knivskuren, men det är inget som polisen kan bekräfta.

– De har tillfogats skador med någon form av tillhygge. Vad det är vet vi inte riktigt än, säger Fredrik Kliman.

Polisen rubricerar händelsen som mord och mordförsök.

En av männen påträffades utanför en bar på Prästgatan. Den andre hittades i anslutning till parkeringshuset Ankaret på Repslagargatan. Ett stort område i centrala Norrköping spärrades av och undersöktes av tekniker. Nu efterlyser polisen vittnen.

– Det finns vissa iakttagelser men vi tror att det finns fler personer som har rört sig i det här området vid ettiden i natt, säger Fredrik Kliman.

De två skadade är identifierade, men Fredrik Kliman vill inte ange om de är kända i samband med kriminalitet.

– Det är för tidigt att gå in på det, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Alva Forsberg Fierro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro