ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

3 saker du gör som parkeringsvakten stör sig på

Siri Amram · 3 Feb 2018
Uppdaterad 11 Jun 2018

Personer som säger att de skulle bara” när de har parkerat bilen på ett livsfarligt ställe eller de som säger att han ska skaffa ett annat jobb. Mutlu har arbetat som parkeringsvakt i tre år och det här är vad han stör sig på.

klar

Artikellänk är kopierad

I videon ovan berättar Mutlu om de tre sakerna som irriterar honom allra mest när han försöker utföra sitt jobb.

”Jag skulle bara”: Hur många gånger har man inte hört ”Jag skulle bara”, säger Mutlu. Men det spelar ingen roll om du ”skulle bara” om du ställer dig på ett farligt ställe.

 När du berättar för mig hur jag ska sköta mitt jobb: ”Ta bort den”, ”Jag förtjänar inte den”, ”Du ska inte lappa mig”. Men vet du vad? Det här är min arbetsplats. Jag skulle inte komma till din arbetsplats och berätta för dig hur du ska sköta ditt jobb.

”Skaffa ett annat jobb: ”För mig är det svårt att förstå varför folk tycker att det här yrket inte ska få finnas, säger Mutlu i videon ovan.  Ja, vi ger parkeringsanmärkningar till de som fuskar och inte betalar. Men vi gör mycket mer än vad man tror.

Läs mer: 3 saker du gör som servitören stör sig på

Läs mer: 3 saker du gör som flygvärdinnan stör sig på

klar

Artikellänk är kopierad

Siri Amram
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro