ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

30-årig mamma mördad i sitt hem

David Baas · 20 Nov 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

Kvinnan försökte fly via balkongen men klarade sig inte

klar

Artikellänk är kopierad

MORD. En kvinna knivhöggs till döds i ett lägenhetsbråk i Hässelby i lördags kväll. Hon försökte fly via balkongen, men kom inte undan.– Kvinnan hade tagit sig ut på balkongen till lägenheten som ligger på nedre botten. Hon tog sig över balkongräcket och ner på marken, säger Bengt Kihlberg, stationsbefäl på västerortspolisen.

Det var vid 8-tiden på kvällen som grannar larmade polisen efter att de hört bråk och hittat en svårt knivskuren kvinna på marken vid ett trevåningshus i Hässelby.Kvinnan som är i 30-års-åldern fördes till Karolinska universitetssjukhuset med knivsår i buken. Hon avled senare under natten.

Själva bråket skedde i kvinnans lägenhet där en man i 45-årsåldern också fanns. Han är nu anhållen misstänkt för mord.Några vittnen till bråket finns inte.– Mannen uttalar sig inte och motivet är fortfarande okänt, säger Bengt Kihlberg på västerortspolisen.Mannen och kvinnan har ett två år gammalt barn tillsammans, men barnet fanns inte i lägenheten vid bråket. Vilken relation mannen och kvinnan hade till varandra vid tillfället för bråket är okänt.

klar

Artikellänk är kopierad

David Baas
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro