ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

30 graders rekordvärme

Ann Hagman · 13 Jun 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
På Smedsuddsbadet tog David Gomez-Johansson sitt andra dopp för året i det i går 18-gradiga vattnet. Han förklarade också att han inte är rädd för hajar. – För jag har sett delfiner och delfinerna dödar hajarna, förklarade han för Metro.

På Smedsuddsbadet tog David Gomez-Johansson sitt andra dopp för året i det i går 18-gradiga vattnet. Han förklarade också att han inte är rädd för hajar. – För jag har sett delfiner och delfinerna dödar hajarna, förklarade han för Metro. Foto: Henry Lundholm


Varmaste dagen före midsommar på 24 år

klar

Artikellänk är kopierad

Sverige kokar. I går nådde lufttemperaturen upp till 30 grader i Stockholm för första gången i år. Det är den varmaste noteringen som gjorts före midsommar på 24 år. – Det ligger runt 29–30 grader i nästan hela Sverige nu. Norra Värmland var allra varmast på seneftermiddagen med 31 grader, men även i Västerbotten har vi mätt över 30 grader, säger SMHI:s meteorolog Jonas Höglund. I dag fortsätter värmeböljan. Och passa på att njuta – för i morgon kommer en kallfront in från väster. – Det gör att det blir lite svalare temperaturer, mellan 20 och 25 grader, under resten av veckan, säger Jonas Höglund.

klar

Artikellänk är kopierad

Ann Hagman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro