ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

31-åring åtalas _ försökte våldta 11-åring

Stockholm TT · 16 Okt 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

-Det var ett långvarigt händelseförlopp, minst en timme. Mannen var troligen påverkad av alkohol. Han var ytligt bekant till familjen, säger kammaråklagare Börje Tulldahl. Han åtalar nu mannen för försök till våldtäkt mot barn och tre fall av grov misshandel.

Mannen blev insläppt av flickans barnvakt en natt i början av september. Flickan själv låg och sov. Han gick direkt in i mammans sovrum där flickan sov. Han lade sig bredvid henne i sängen och började smeka henne. Men flickan vaknade och ropade på hjälp och barnvakten kom rusande till undsättning. Hon blev då grovt misshandlad med en mängd knytnävsslag.

Flickan flydde in i ett annat sovrum där hon låste in sig. Mannen tog en högtalare som tillhygge och slog sönder sovrumsdörren. Sedan släpade han tillbaka flickan till moderns sovrum och hotade att hugga henne med en sax om hon inte klädde av sig.

Då dök flickans mamma och moster upp. Även de blev misshandlade med slag och sparkar i huvudet och på kroppen. Vid ett tillfälle slog han ihop kvinnornas huvuden.

Mannen avvek sedan från platsen och lyckades hålla sig undan från polisen i fem dagar. Han nekar till brott.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro