ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

34-åringen mördade igen – högg ihjäl sin sambo

Petter Sundsten · 26 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

34-åringen från Tumba dödade sin styvpappa i Finland.Nu har mördat sin sambo – med 60 knivhugg ute på balkongen.

– Jag skar halsen av henne, erkände han för sin farbror under mordnattten enligt förhör.Synen som mötte poliserna i lägenheten i Tumba var fruktansvärd. Intryckt i ett hörn på balkongen låg den mördade kvinnan i sitt eget blod. Halsen var avskuren – och två knivar satt kvar i hennes kropp.Ytterligare tre knivar hittades nedblodade under kvinnan.

Nu åtalas 34-åringen för mord i Södertörns tingsrätt. Den mördade kvinnan blev 46 år och var sambo med den 34-åriga mannen. Hon drev ett eget företag inom fönsterputsarbranschen. De träffades under våren och blev kära i varandra.Enligt 34-åringen hade de det bra tillsammans, men ibland bråkade om att han var mycket yngre än henne.På kvällen den 25 juli hade de druckit.– Sedan började hon djävlas och gnälla, säger 34-åringen i förhör.

Efter det minns han, enligt egen uppgift, ingenting förrän han sitter hos sin farbror. Där erkänner han mordet på sambo. – Jag har huggit henne över hela kroppen, sa han till farbrodern, som omedelbart kontaktar polisen.Enligt den tekniska undersökningen blev kvinnan utsatt för kraftigt våld. Kroppen hade ett 60-tal stick- och skärskador över hela kroppen.Mannen är tidigare dömd för dråp på sin egen styvpappa i Finland. Han släpptes för två år sedan.

Nu har han alltså mördat igen – den här gången sin egen sambo.

klar

Artikellänk är kopierad

Petter Sundsten
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro