ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

4 bra frukostställen i Malmö

Aurora Percovich Gutierrez · 31 Jan 2018
Uppdaterad 26 Feb 2018

Foto: Shutterstock/IBL


Det sägs att frukosten är dagens viktigaste måltid. Det håller säkert inte alla med om, men det bästa med frukost är att den kan komma i så många olika varianter. Här är några tips för den som älskar frukostmat.

klar

Artikellänk är kopierad

MJ’sMäster Johansgatan 13För den som vill unna sig en lyxig frukost en vardag eller på helgen är MJ’s helt rätt plats att vända sig till. Frukosten har det mesta man vill ha och restaurangen är som att sitta på torg i en varm stad. Det kan vara rätt fullt på helgerna, så ring in och boka!

JordFalsterbogatan 1Jord öppnade för ett par veckor sedan och deras koncept är frukost och fika hela dagen. Allt på menyn är veganskt och de har en liten butik med fokus på jordnära och småskaliga producenter. Hummusskålar, kardemummascones och gröt i olika varianter finns på menyn, plus att hundar är välkomna.

Uggla KaffebarSankt Knuts torg 16 Uggla har sedan några år tillbaka hunnit bli en klassiker på Sankt Knuts torg. Här kan man äta frukost i olika storlekar, smörgåsar med olika pålägg och lyxgröt. Man kan också dricka snutkaffe som smakar bäst utan mjölk (men ingen skäller på dig om du vill ha en skvätt i).

Café DornonvilleStora Nygatan 42Café Dornoville är rosa, mjukt och varmt. De har öppet 8-20 på vardagar (11-17 på lördagar och 11-15 på söndagar) och serverar frukost hela dagen så att du, oavsett när du vaknar, kan äta morgonmat.

klar

Artikellänk är kopierad

Aurora Percovich Gutierrez
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro