ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

4 helgtips – från kallbadhus via Köpenhamn till konstrunda

Aurora Percovich Gutierrez · 22 Dec 2017
Uppdaterad 26 Feb 2018
Kallbadhus –  en tradition som många verkar uppskatta.

Kallbadhus – en tradition som många verkar uppskatta. Foto: TT


Nu är det bara en dryg vecka kvar av 2017 och många går på ledighet för att fira jul och att det nya året börjar. Här kommer några tips på hur du kan njuta av årets sista vecka.

klar

Artikellänk är kopierad

Teknikens och Sjöfartens hus

Malmöhusvägen 6

Att gå på Teknikens och Sjöfartens hus är egentligen den mest rimliga jullovsaktivitet i Malmö, även för vuxna. Där finns en rad olika utställningar och ett experimentarium där man kan leka fritt och samtidigt lära sig saker.

Ribersborgs kallbadhus

Limhamnsvägen, Brygga 1, 217 59 Malmö

Att bada in det nya året är en tradition som många verkar uppskatta och kan göra det lite trångt på kallis. Ändå tycker jag att kallbadet är det bästa sättet att lägga ett år bakom sig och kliva in i ett nytt. För den som inte älskar kalla dopp funkar vanligt badhus lika bra.

Konstrunda

För den som vill ut på på lite sightseeing i Malmö kan man ge sig och försöka hitta några av de mer än 300 offentliga konstverk som finns runt i staden. Gör en egen konstrunda och till din hjälp kan du använda Skriften Konståret är en redogörelse för vad som har hänt under året. Så ut och catch’em all!

Köpenhamn

Dantes Plads 7, 1556 København V

En annan tradition som många uppskattar är att åka över till Köpenhamn under mellandagarna för att ha lite extra hygge. Åk över och gå på Glyptotek, ät ett smørrebrød, sätt dig på en bodega eller bara promenera runt.

klar

Artikellänk är kopierad

Aurora Percovich Gutierrez
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro