ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

4 knivskurna på sjukhus efter larm om storbråk

Hugo Ewald · 31 Jul 2017
Uppdaterad 31 Jul 2017
Cirka 20 personer ska vara inblandade.

Cirka 20 personer ska vara inblandade. Foto: Hasse Holmberg/TT


Runt halv fem under måndagseftermiddagen larmades polis om att ett storbråk ägde rum vid Härnösands sjukhus. Enligt polisens initiala uppgifter är omkring 20 personer inblandade, och fyra personer har knivskurits.

klar

Artikellänk är kopierad

Cirka 20 personer ska vara inblandade i ett stort bråk vid Härnösands sjukhus under måndagen. Bråket ska ha uppstått i sjukhusets kök. Det skriver polisen på sin webbsida. 

Det var vid halv fem-tiden polisen larmades om bråket. Minst fyra personer ska ha knivskurits, enligt Expressen.

– Det har varit ett större bråk med omkring 20 personer inblandade. Vi arbetar intensivt med ärendet just nu och försöker höra de inblandade. Vi har flertalet patruller på platsen jag vet inte i nuläget varför det här bråket har uppstått, säger Johan Aittamaa vid polisregion Nord, till TT.

Tre polispatruller är nu igång med att söka misstänkta och höra vittnen och brottsoffer. Enligt polisen kan det bli ett ”omfattande ärende”.

”P g a mycket hög arbetsbelastning rent generellt kommer ingen mer info i nuälget att lämnas ut. Kommer att bli ett omfattande ärende.”, skriver polisen.

En person har gripits efter bråket, misstänkt för grov misshandel. Skadeläget för de fyra är ännu oklart.

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro