ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

425 miljoner åt den man som vinner lesbisk kvinnas hjärta

Matilda Bjerlöw · 26 Sep 2012
Uppdaterad 27 Sep 2012
Giftermål Miljardären från Hong Kong utlovar 450 miljoner kronor åt den man som gifter sig med hans dotter. Att hon redan är gift med en kvinna tycks han inte bry sig om.

Giftermål Miljardären från Hong Kong utlovar 450 miljoner kronor åt den man som gifter sig med hans dotter. Att hon redan är gift med en kvinna tycks han inte bry sig om. Foto: SCANPIX


Sökes: Man som vill gifta sig med min lesbiska dotter. Belöning: 425 miljoner kronor. Det är erbjudandet som en av Hong Kongs rikaste män nu går ut med.

klar

Artikellänk är kopierad

Mycket kan sägas om finansmannen Cecil Chao Sze-tsung, men en sak är i alla fall säker: Han vet vad han vill, och han är beredd att gå långt för att få det.

Miljardären har precis fått veta att hans 33-åriga dotter Gigi Chao har gift sig med sin flickvän Sean Eav i Frankrike, något som har gjort honom fullständigt utom sig. Nu erbjuder han 425 miljoner kronor till den man som vinner hennes hjärta – och gifter sig med henne.

Mr Chao hoppas att hans blivande svärson ska kunna starta upp ett eget företag med prissumman.

– Jag bryr mig inte om ifall han är rik eller fattig, det viktigaste är att han är generös och godhjärtad, säger han till South China Morning Post.

Han hävdar bestämt att ryktena om dotterns giftermål med en kvinna är falska och att hon inte alls är lesbisk, trots att de har varit ett par i sju år... 

– Gigi är en väldigt bra kvinna som både är snygg och smart. Hon är hängiven sina föräldrar, generös och sysslar med volontärarbete, berättar han.

Mr Chaos kontroversiella infall att försöka rekrytera en make åt sin lesbiska dotter stämmer inte riktigt in på den beskrivning som dottern gav av honom i en intervju 2007:

"Jag ser honom som en vän mer än en pappa, och mina föräldrar pressar mig aldrig", sade hon då.

Jo man tackar.

klar

Artikellänk är kopierad

Matilda Bjerlöw
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro