ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

44-åringen misstänks för sexbrott mot flera flickor i ungdomslag

Gustaf Eriksson · 17 Apr 2013
Uppdaterad 17 Apr 2013
Misstänkt nätpedofil kan ha utsatt flickor i ungdomslag för sexbrott

Misstänkt nätpedofil kan ha utsatt flickor i ungdomslag för sexbrott Foto: Scanpix


44-åringen misstänks ha trakasserat en flicka i Kumla dagen innan hon tog sitt liv. Nu har han anmälts av flickor i ungdomslag som han var engagerad i, rapporterar na.se.

klar

Artikellänk är kopierad

I mars tog den 13-åriga Kumlaflickan sitt liv genom att ställa sig framför ett tåg. Dagen innan misstänks en 44-årig man från Västsverige ha hotat att lägga ut kränkande bilder på flickan på internet. 

Den 44-årige företagaren var engagerad i två ungdomslag i Göteborgsområdet. Na.se rapporterar att flera flickor i lagen har anmält honom för sexbrtt.  – Vi håller på och undersöker det och det finns anmälningar från flickor i de lagen, säger åklagare Pia Åsberg till tidningen.

Mannen misstänks ha tagit kontakt med flickor på olika nätforum och förmått dem att posera framför webbkameror. Enligt na.se ska ha han ha träffat två flickor i verkligheten. 

Polisen gick tidigt i utredningen ut med mannens alias, bealarsson97, i hopp om att drabbade skulle höra av sig. Mannen misstänks nu för sexbrott mot 26 barn. 

Na.se rapporterar att 44-åringen kan ha använt sig av ytterligare ett alias. Åklagaren Pia Åsberg vill dock inte berätta vilket.  – Jag måste diskutera det med polisens utredare först, säger hon till na.se.

Mannen nekar till brott.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro