ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

5 frukostställen i Göteborg du inte ska missa

Jesper Lögdahl · 10 Nov 2017
Uppdaterad 10 Nov 2017
Kafé Magasinet är en av ställena som serverar bra frukost i Göteborg.

Kafé Magasinet är en av ställena som serverar bra frukost i Göteborg. Foto: Kafé Magasinet/instagram


Dagens viktigaste mål är frukosten. Så varför inte ta chansen att äta den tidigt på morgonen någonstans på stan i Göteborg. Här kommer härligaste frukosttipsen.

klar

Artikellänk är kopierad

Kafé Magasinet, Tredje Långgatan 9.Från sju på morgonen kan du släntra in på tredje lång och starta dagen med en härlig frukost i Avenyfamiljens skönt ruffiga och coola kafé med industriaura. Kaffe, smörgåsar och nyttiga shots bjuder den här frukosten på. Generöst med plats både inne och på kaféets gårdsserveringen, som numera är under tak, så ta med alla dina vänner.

Egg & Milk, Övre Husargatan 23.Något av en trotjänare i Göteborg. Du befinner dig i något som påminner om en amerikansk diner och äter klassisk frukost. Ibland är det dessutom pannkaksbuffé för den som vill äta hur mycket pannkakor som helst. Eftersom det är frukost hela dagen lång på Egg & Milk behöver du heller inte vara upp med tuppen.

BOV, Gibraltargatan 20.Det här stället gör i vanliga fall italienska pizzor, men har också spännande frukostmöjligheter. Det är surdegsbröd med varor som kommer från restaurangens delikatessbutik. Det är hög kvalité på råvarorna och äter du här slängs du tillbaka till random sommarsemester i Italien eller Frankrike.

Evas Paley, Kungsportsavenyen 39.Det välkända kaféet högt uppe på Avenyn har frukost från 07.30 på morgonen och här kan du välja diverse olika frukostmenyer. Tar du den lille blir en surdegsbröd och en kaffe. Tar du den stora rullar du vidare till jobbet eller var du nu ska. Då är det massor av goda marmelader, müsli, grönsaker och annat smått och gott.

Daily Dose, Nordenskiöldsgatan 21.Det lilla kvartersfiket i Linné slår upp dörrarna tidigt på morgonen så ta chansen att titta in och börja dagen med godsaker. Här är det ekologiskt så det förslår och du får möjlighet till goda juicer, gott bröd och härlig stämning.

Av Jesper Lögdahl, dj & chefredaktör World in Property

klar

Artikellänk är kopierad

Jesper Lögdahl
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro