ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

5 kändisar berättar: Det här var mitt första och värsta sommarjobb

Natalie Demirian · 27 Apr 2017
Uppdaterad 27 Apr 2017
Lasse Berghagen, Wiktoria Johansson och Roy Fares.

Lasse Berghagen, Wiktoria Johansson och Roy Fares. Foto: TT/Montage


Sommaren närmar sig med stormsteg och många ska börja på sitt första sommarjobb. Metro har frågat fem kändisar om vilket deras första sommarjobb var och vilket som var deras värsta.

klar

Artikellänk är kopierad

Lasse Berghagen, 71, artist och programledare:

– Mitt första betalda sommarjobb var som skogsröjare. Jag hade tänkt att bli jägmästare. Det värsta sommarjobbet var som skithustömmare på Blåhammarens fjällstation.

Wiktoria Johansson, 20, artist:

– Mitt första sommarjobb var nog på min pappas företag, ett tryckeri. Jag har aldrig haft ett sommarjobb som varit något jag inte tyckt om så jag kan inte riktig säga vad som varit värst. Men mitt bästa sommarjobb var när jag jobbade i en liten klädbutik i hamnen på en liten ö på västkusten. 

Roy Fares, 32, konditor och programledare:

– Mitt första sommarjobb var på ett dagis. Det var det bästa. Leka, äta mellanmål och sova! Jag har inte haft något dåligt sommarjobb.

Tess Merkel, 46, artist:

– Mitt första sommarjobb var som jordgubbsplockare på Öland. Mitt värsta sommarjobb var att städa de offentliga toaletterna på Åhléns i Nyköping, där jag växte upp, varje morgon innan varuhuset öppnade.

Jesper Blomqvist, 43, före detta fotbollsproffs: 

– Mitt första sommarjobb var på golfanläggningen i Tavelsjö. Jag fick sopa och dammsuga minigolfbanor och stå i kiosken. Jag tycker inte att jag har haft ett dåligt sommarjobb, men det blev inte så många fler på grund av fotbollen.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro