ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

6-åring våldtagen och mördad i Iran

Åsa Larsson · 17 Apr 2016
Uppdaterad 17 Apr 2016
Flickan anmäldes först som saknad.

Flickan anmäldes först som saknad. Foto: Khaama Press


En 6-årig flicka i Iran har blivit våldtagen, skändad och mördad – illdådet har mötts av upprörda reaktioner i Mellanöstern.

klar

Artikellänk är kopierad

Den 6-åriga flickan rövades bort från sin familj och våldtogs, rapporterar den afghanska tidningen Khaama Presspå söndagen. Gärningsmannen ska vara en 17-årig pojke som nu är gripen av polis. Enligt anklagelserna så högg han sedan ihjäl barnet med en kniv och hällde syra på henne för att dölja spåren av den brutala våldtäkten.

Händelsen ska ha skett i Varamin, en förort till den iranska huvudstaden Tehran.►LÄS MER: Man i USA våldtog och urinerade på fastbunden bebis – får 200 år i fängelse ​Flickans far invandrade till Iran från Afghanistan för 16 år sedan, enligt rapporterna. Han kräver nu att den skyldige till brottet hängs. Enligt den statliga nyhetsbyrån Fars i Iran har ett flertal högt uppsatta tjänstemän, däribland den afghanska ambassadören i Iran, besökt familjen och lämnat sina kondoleanser.

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro