ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

7 presenttips till alla hjärtans dag

Metro · 1 Feb 2017
Uppdaterad 28 Feb 2017

Alla hjärtans dag den 14 februari närmar sig. Vi har samlat sju kärleksfulla gåvor till din pojkvän eller flickvän. Det bästa av allt? Du får pengar tillbaka på dina köp!

klar

Artikellänk är kopierad

Till den som har allt:

Det kan inte bli fel med blommor! Ge bort fem röda rosor tillsammans med ett gäng lyxiga praliner. Höjer både humöret och blodsockret hos mottagaren.Pris: 375 kronor hos Interflora. Återbäring: 5 procent.

Till den skäggige:

Ett lyxigt kit som kommer att bli uppskattat av din skäggige partner! Bearditions set innehåller ett rengörande schampo, ett vårdande balsam, en olja som ger fin glans samt en praktisk borste.Pris: 625 kronor på Eleven. Återbäring: 7,5 procent.

Till sjusovaren:

Gör helgernas sovmorgnar ännu skönare med nya lakan! Fint mönstrat påslakanset i bomull som är tillverkat inom Ellos samarbete med Better Cotton Initiative, för ansvarsfullt odlad bomull.Pris: 199 kronor hos Ellos. Återbäring: 5.5 procent.

Till hemmakocken:

Ge bort en snygg gjutjärnsgryta som gör matlagningen lite roligare! Den här stora grytan kan dessutom användas som stekgryta tack vare att den inte är emaljerad.Pris: 1 499 kronor hos Kitchentime. Återbäring: 3, 5 procent.

Till den äventyrslystne:

En upplevelse blir ett minne för livet! Om din partner älskar fart och fläkt är det perfekt att låta honom eller henne prova att köra en riktigt snabb racerbil.Pris: 899 kronor på Smartbox. Återbäring: 5 procent.

Till den träningsintresserade:

Ett aktivitetsband gör det enkelt att hålla koll på träningen och andra aktiviteter, dygnet runt. TomTom spark GPS fitness watch mäter inte bara dina aktiviteter på land utan även i vatten, och den registrerar också din sömn!Pris: 1 399 kronor på Gymgrossisten. Återbäring: 5,5 procent.

Till golfentusiasten:

Hjälp din käresta att bli ett ess på puttar tills golfsäsongen startar! Den här puttmattan vässar tekniken och är upphöjd mot slutet för att ge en känsla av att stå på en riktig green.Pris: 399 kronor på Nordicagolf. Återbäring: 6 procent.

pil
Så fungerar Refunder – återbäring på alla köp när du nätshoppar

• När du shoppar i någon av de nästan 600 butiker som är anslutna får Refunder provision.

• Den provisionen delar Refunder med dig som kund i form av riktiga kronor och ören tillbaka på ditt konto.

Samtidigt fungerar Refunder som en komplett nätshoppingportal med mängder av erbjudanden inom allt från makeup och kläder till möbler och hotellnäter.

Att ansluta dig till Refunder tar ett par sekunder via e-post, Facebook eller Paypal och kostar självklart ingenting. Sen är det bara att näthandla som vanligt samtidigt som återbäringen samlas på ditt konto. Så fort du har samlat över 100 kronor kan du föra över dem till ditt bankkonto.

Kom igång med Refunder nu med en gång!

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro