ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

80-åringens fallskärmshopp blev till riktig lek med döden

Metro · 29 Maj 2012
Uppdaterad 29 Maj 2012

80-åriga Laverne ville fira sin födelsedag genom ett spännande fallskärmshopp. Men hoppet blev till en riktig nära-döden-upplevelse. Laverne var en hårsmån från att ramla ur selen.

klar

Artikellänk är kopierad

Videon sägs vara inspelad för ett år sedan men det är först nu som den läckt ut på internet. Youtube-klippet har blivit en viral succé och hundratusentals har nu sett klippet på 80-åringen skräckfärd i luften ovanför amerikanska staden Acampo.

I videon intervjuas Laverne innan hoppet. Hon säger då att hon är väldigt förvantansfull och sett fram emot att hoppa i "minst tio år".

En annan fallskärmshoppare filmar när Laverne ska hoppa ut från planet tillsammans med sin instruktör i ett så kallat tandemhopp. Men Laverne är inte med på noterna längre. Hon stretar emot och tycks samtidigt skrika No! Instruktören sliter dock bestämt bort Lavernes händer från flygplanskroppen och använder sin kroppsvikt för att få med sig 80-åringen i fallet.

De två tumlar runt och genast går det att se att något gått snett. Laverne hänger i bara knävecken i selen medan instruktören kämpar febrilt med att hålla henne uppe. Efter några panikfyllda minuter landar de två oskadda på marken.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro