ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ace Wilder: Jag är beredd på allt!

Linda Hellum · 1 Mar 2016
Uppdaterad 1 Mar 2016

Foto: Gustav Gräll


Ace Wilder laddar upp inför finalen av Melodifestivalen med att ställa upp i Metros Fråga mig”. Redan nu kan du ställa din fråga.

klar

Artikellänk är kopierad

Ace Wilder är en riktig bokmal. Så till den grad att artisten förlorar sig i historien och fick låta bli att läsa i samband med Melodifestivalen. För att kunna fokusera på deltävlingen och framförandet av ”Don’t worry”. Hon knep en av två finalplatser jämte Robin Bengtsson och efter att mello-glittret hade lagt sig gick Ace och köpte fyra nya böcker att förlora sig i – och därmed också distrahera sig från finalnerverna. Men nu tar Ace en paus både från sina böcker och upptakten inför finalen för att ta plats i heta stolen och Metros ”Fråga mig”. Fansen ska få grilla Ace Wilder i direktsändning.

– Det känns lite nervöst. Jag tycker det känns lite konstigt att prata om sig själv hela tiden.

Hur ska du förbereda dig?

– Det ska jag inte, då blir jag bara nojig.

Vad vill du inte få för fråga, och vilken vill du?

– Jag vill inte säga det. Men jag är beredd på allt och tänker inte på vilken fråga jag kan få. Vill kunna försöka svara så ärligt och spontant som jag kan.

Vilken är den vanligaste frågan du får i intervjuer?

– Vad som inspirerar mig. Och det finns inget svar. Det beror vad man håller på med just då så det kan vara vad som helst.

Hur skulle du beskriva dina fans?

– Jag har jättefina fans måste jag säga. De är i olika åldersgrupper och extremt fina och stöttande.

Vem skulle du själv vilja fråga ut?

– Sylvester Stallone. Han skrev ju ”Rocky” när ingenting hände mad hans karriär. Så han såg till att göra det själv. Skulle vilja prata med honom om inspiration och drivkraft. När allting är emot en, hur tar man sig upp på morgonen? Det är det som är så intressant med hans historia.

Vad har du för guilty pleasure?

– Jag har slutat skämmas för det här. Men jag älskar skräp-tv! ”Real housewives of New Jersey” Och från Atlanta, Beverly Hills – alla dom! Jag missar inte ett avsnitt. Är helt uppdaterad. Det är pinsamt! Men det är så intressant. Förutom det ytliga så ser man beteenden som är så speciella i tjejgrupper. Alla bråkar! Om de inte har ett problem så hittar de något att snacka skit och skvallra om. Man ser på sitt eget liv och försöker undvika att vara småsint.

Vill du veta mer om Ace? På måndag klockan 19.00 medverkar hon i Metros succéprogram ”Fråga mig”. Ställ dina frågor redan nu här nedan!

klar

Artikellänk är kopierad

Linda Hellum
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro