ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ace Wilder om skrällen: Jag är chockad

Anneli Sandberg · 15 Feb 2014
Uppdaterad 15 Feb 2014

Det var en förhandsfavorit och en skräll som gick till final i den tredje deltävlingen. Oscar Zia höll hela vägen och Ace Wilder klev ut genom rutan, in i svenska folkets hjärtan och rakt in i final.

klar

Artikellänk är kopierad

Ace Wilder och Oscar Zia gick till final efter en skrällartatd kväll i Göteborg.
Ace Wilder och Oscar Zia gick till final efter en skrällartatd kväll i Göteborg.Foto: Adam Ihse/TT

Ace Wilder kan knappt tro att det är sant när Metro träffar henne direkt efter sändningen. Hon försöker beskriva känslorna.

– Jag är så chockad. Så chockad, tacksam och jätteglad, trött, svettig, skrattar hon.

Hennes min när de ropade hennes namn och inte Dr. Albans och Jessica Folckers sa det mesta om hur överraskad hon blev över att gå till final.

– Jag förväntade mig inte detta alls. Jag var helt säker på att Alban och Jessica skulle gå vidare. Helt säker.

Hennes fartfyllda ”Busy Doin’ Nothin” gick hem hos tittarna men Ace Wilder tror också att de föll för henne.

– Jag tror de gillar att jag är en poptjej och att jag står för det. Och så tror jag att de gillar mina coola dansare, säger hon.

Nu väntar efterfesten där hon förmodligen ska fira med kvällens andra överlyckliga finalist Oscar Zia. Han har varit förhandsfavorit hela veckan och han pallade trycket med sin ”Yes we can”.

– Det är skitkul! Jag hade bra stöd från publiken och det gör att man steppar upp ett extra steg. Men även om folk i arenan är med så är det ju tv-tittarna man vill nå ut till. Det är dit man vill nå. Man vill få folk i soffan att känna något, säger han.

Oscar Zia passar också på att hylla Ace Wilder.

– Jag är superglad för hennes skull. Jag gillar verkligen låten. Nu ska vi till efterfesten och ha kul och dansa hela natten. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro