ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Adelsman filmade sex med två prostituerade

Lilian Andersson · 14 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

• Exflickvännen hittade filmerna i datorn • Mannen skyller på "monster" • Nu döms han till 21 000 kronor i böter

klar

Artikellänk är kopierad

Adelsmannen på Östermalm köpte sex av prostituerade – och filmade besöken. Han avslöjades när flickvännen hittade filmerna sparade i deras gemensamma dator.

Filmerna som döptes till ”I kväll” och ”Sandra” spelades in utan kvinnornas vetskap och visar när mannen har sex med prostituerade.

I filmen ”Sandra” ser man hur mannen lämnar över pengar till kvinnan. Adelsmannen säger enligt förundersökningsprotokollet att han ångrade sitt tilltag. Han vet inte varför han gjorde det och att det var en ”dum grej”. Han betalade vardera gången 2 500–3 000 kronor för samlagen efter kontakter med en eskortfirma på en hemsida den 12 och 20 februari i år. Han hävdar att han inte spritt filmerna vidare och att han egentligen hade tänkt slänga dem.

Hans exflickvän fick syn på filmerna då de fanns i deras gemensamma dator. Hon kopierade dem och lämnade dem till polisen eftersom hon tyckte att mannen borde få hjälp. Hon berättar att han har missbrukat alkohol i en så stor omfattning att han då ofta blir våldsam och får minnesluckor.

Adelsmannen har sagt till henne att han har flera olika personligheter inom sig där ”ett monster” måste få komma fram.

Han döms till strafföreläggande med 21 000 kronor i böter.

Fotnot: Dagsböterna och storleken på dem är inkomstbaserade.

klar

Artikellänk är kopierad

Lilian Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro