ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

AE 2020 är Allt-i-ett- datorn med pekskärm

Jonas Ryberg · 16 Jun 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Msi Wind Top AE 2020
  Skärm: 20-tum tryckkänslig Processor: Intel T4300Grafikkort: Geforce 9300Internminne: 3 gigabyteHårddisk: 320 gigabyteInbyggd webbkamera: 1,3 megabytePris: Cirka 6 500 kronor
Msi Wind Top AE 2020 Skärm: 20-tum tryckkänslig Processor: Intel T4300Grafikkort: Geforce 9300Internminne: 3 gigabyteHårddisk: 320 gigabyteInbyggd webbkamera: 1,3 megabytePris: Cirka 6 500 kronor

Platta skärmar och teknik från bärbara datorer har gjort allt-i-ett-datorn till ett rimligt alternativ. Bäst för den som vill slippa stök med en traditionell stationär dator.

4 saker vi gillar med MSI Wind Top AE 2020

1. Smidigheten – Tar inte mycket plats på skrivbordet och de genomskinliga kanterna får den att se ännu smidigare ut. Skinnimitationen under skärmen ser dock ut att höra hemma i en mycket billig bil.

2. Anslutningarna – Gott om USB-portar både på baksidan och kanten. Dessutom finns e-sata för den som vill ansluta en snabbare hårddisk. Datorn kan också användas som extern skärm till tv-spelet via Hdmi.

3. Superenkelt att komma igång – Installationen av allt-i-ett-maskinen är super-enkel. Det är bara att lyfta den ur paketet, koppla i strömsladden, musen och tangentbordet och sedan köra.

4. Tryckkänsligheten – Okej, vi har inte använt den supermycket under testperioden. Men det går inte att komma undan att det är smidigt att ibland kunna styra datorn utan att behöva tangentbordet.

Kommentar: "Ett okej val från MSI"

Apple har haft framgångar med allt-i-ett-datorer sedan den klassiska fågelholken på 1980-talet. I pc- världen har det varit svårare, även om det funnits en hel del försök.

De senaste åren har något hänt. Tillverkare som HP, Asus och MSI har ett flertal modeller på programmet.

Vi har testat MSI Wind Top AE 2020 som hör till de lite billigare datorerna av det här slaget. Datorn är inbyggd i en 20 tum stor skärm och precis som hos många av konkurrenterna i den här klassen är den tryckkänslig.

Smidigt om du vill placera datorn på ett ställe utan plats för tangentbord och mus. Men för vanligt kontorsarbete eller surf är det inte speciellt ergonomiskt.

Det extra gränssnitt för fingernavigering som MSI lagt till Windows 7 är tyvärr direkt dåligt, men det är heller inget du behöver använda.

Funderar du på en allt-i-ett-dator för enklare uppgifter kan Wind Top vara ett okej val. Men den är inget prestandamonster.

klar

Artikellänk är kopierad

Jonas Ryberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro