ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ägaren tejpade Leahs nos och hånade henne på Facebook

Tomas Lundin · 2 Okt 2015
Uppdaterad 2 Okt 2015
Hundens nos hade snörts ihop så att den inte skulle kunna bitas eller skälla.

Hundens nos hade snörts ihop så att den inte skulle kunna bitas eller skälla. Foto: WBTV/Facebook


En kvinna i North Carolina tyckte att det var roligt att tejpa igen munnen på sin blandrastik. Men efter att hon delat bilderna på Facebook är det nu hon som kan få sitt rörelseutrymme begränsat – i fängelse.

klar

Artikellänk är kopierad

”Jag varnade henne! Jag sa att jag skulle lära henne en läxa om hon bet bebisen igen, även om det var på lek.”, skriver den 25-åriga kvinnan i sitt Facebookinlägg, rapporterar WBTV. 

Efter fem minuter var hunden Leah så ”ynklig” att hon hoppade upp på matte och vädjade att hon skulle ta bort silvertejpen, skriver hon själv. 

Men någon hade svårt att se humorn i bilderna som laddats upp och anmälde kvinnan till polisen. 

När polisen kom till platsen verkade hon mer upprörd över elaka kommentarer på bilderna än att hunden skulle ha farit illa. ► LÄS MER: Hunden Caithlyn hade ihoptejpad mun – nu har hon fått en ny ägare

”Jag är nåstan gråtfärdig över att folk är så elaka. Och jag respekterar att folk tar så allvarlig på djurplågeri och det borde de också göra. Men jag skulle aldrig plåga min hund”, skriver hon i ett långt Facebookinlägg. 

Hon hävdaratt hon tog bort tejpen efter några minuter och att Leah inte for illa av den. 

Efter att ha missat att inställa sig för djurplågerianklagelserna och en rad trafikförseelser greps kvinnan, men är nu släppt mot borgen i väntan på rättegång. Eftersom hon inte uppvisat några andra tecken på misskötsel får kvinnan ha kvar hunden.

Enligt djurvårdare som WBTV talat med kan hundar skadas svårt av att få sin nos ihopsnörd med tejp. Flera uppmärksammade fall där hundars nosar tejpats har resulterat i bestående skador.► LÄS MER: Vem har gjort såhär mot hunden Clover?

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro