ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Agenten: Dumt sagt av Dulee

Joakim Kahnlund · 5 Dec 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

OVISST. Enligt norsk media är Dulee Johnson på väg att lämna AIK för Start. Det dementeras kraftfullt av Johnsons agent Winny Haatrecht, som samtidigt passar på att läxa upp sin klient.– Det stämmer inte. Han stannar i AIK.

Det har varit många turer kring Dulee Johnson den senaste tiden. Norska Start har visat intresse och i en intervju med tidningen Fædrelandsvennen menar Johnson att han kommer att lämna AIK.– Det är inte aktuellt att stanna i AIK. Att dra till Norge och spela för Start tror jag absolut inte skulle vara en dum grej för mig att göra, säger Johnson. Johnsons agent Winny Haatrecht blir förvånad när han får höra vad Johnson sagt och tar sin klient ordentligt i örat.– Det var kanske inte det bästa att säga. Som före detta spelare skulle jag aldrig ha uttryckt mig så, säger Haatrecht. – Dulee är AIK:s spelare och klubbar som är intresserade måste gå via AIK. Men alla spelare vill ju ha ett så bra avtal som möjligt.

Så Johnson är inte på väg till Start?– Nej, det är han inte. Dulee är intressant för flera klubbar. Men de enda vi diskuterar med är AIK och det är om ett nytt kontrakt.

klar

Artikellänk är kopierad

Joakim Kahnlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro