ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Agnes Carlsson laddar om inför nytt album

Arvid Jurjaks · 19 Feb 2014
Uppdaterad 23 Feb 2014

Efter samlingsalbum och succé i TV4:s Så mycket bättre” laddar Agnes Carlsson om batterierna. Men innan arbetet med ett nytt album tar fart spelade hon på KB i Malmö.

klar

Artikellänk är kopierad

Melodifestivalen är inte längre något för Agnes Carlsson. ”Nej, det är inget jag följer”, säger hon, trots att hon själv tävlat vid flera tillfällen.
Melodifestivalen är inte längre något för Agnes Carlsson. ”Nej, det är inget jag följer”, säger hon, trots att hon själv tävlat vid flera tillfällen.Foto: TT

Agnes Carlsson har summerat de första åtta åren av sin karriär. Det har blivit fyra album sedan segern i ”Idol” 2005, och med låtar som ”Release me” har den nu 25-årige discostjärnan även fått en internationell publik. Samlingsalbumet ”Collection” och hennes medverkan i ”Så mycket bättre” i höstas blev ett sätt att knyta ihop säcken, och nu laddar Agnes Carlsson om. – Jag solar, sover, äter och gör pilates, säger hon. När Aftonbladet nyligen gjorde en sammanställning över vilka artister svenska skivbolag helst vill jobba med hamnade Agnes Carlsson i topp. Hon säger själv att hennes delaktighet är det område som hon utvecklats främst på. – Jag kommer att fortsätta i det spår jag är i nu, vara spindeln i nätet och ha jäkligt kul med inspirerande människor runt mig, säger hon. Men vilket uttryck det kommer att ta sig rent artistiskt vet hon inte än. – Jag är i startfasen av en ny skiva så det är för tidigt att säga hur det kommer låta, säger Agnes Carlsson och fortsätter: – Konstnärligt utvecklas man hela tiden och tycker nya saker är inspirerande. Vad jag går igång på nu kan skilja sig ganska radikalt mot vad jag tyckte för bara två år sedan. När Agnes Carlsson kommer till Malmö ikväll blir det framför allt med låtar från samlingsskivan. I framtiden lär det blir fler besök i staden, inte bara för att stå på scen. – Min syster lämnade precis Stockholm för Malmö och jag är lite ledsen för det. Men nu får jag flera tillfällen att komma dit.

klar

Artikellänk är kopierad

Arvid Jurjaks
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro