ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

AIK-supporter säljer pissoar från Råsunda på Blocket

Gustaf Eriksson · 26 Nov 2012
Uppdaterad 26 Nov 2012
Säljer pissoar från Råsunda på Blocket

Säljer pissoar från Råsunda på Blocket


En bit gräs, en stol – eller en pissoar. Lennart Johansson tänkte utanför lådan när han plockade med sig en del av Råsunda i helgen. Nu säljer han pissoaren på blocket.

klar

Artikellänk är kopierad

Många nöjde sig med att tända ett ljus när fansen fick riva AIK:s klassiska hemmaarena Råsunda i Solna i Stockholm på söndagen. Andra kanske tog med sig en bit gräs eller en stol. Men vissa gick betydligt längre. 

Supporten Lennart Johansson, som egentligen heter någonting annat, plockade med sig en pissoar. Nu försöker han sälja den på Blocket.

"Säljer denna unika orginala 3-mannapissoar från Norraövre. Garanterat välanvänt och i bra skick," skriver han i annonsen, som Nyheter24.se först rapporterade om.

Till Metro.se förklarar Lennart sitt udda val med att en pissoar var den märkligaste souvenir han kunde komma på. Hans fru var dock inte så imponerad av pissoarens unkna lukt. Efter att ha förkastat idén om att göra den till en blomlåda bestämde de sig för att försöka sälja den. 

På Blocket har nu Lennart startat en budgivning. Men det är inte säkert att den som slantar upp mest pengar kommer att vinna. I annonsen betonar Lennart vikten av köparen är skön person.  – Jag skulle aldrig sälja den till någon annan än en AIK:are säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro