ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Alcazar ska festa i discokulan

Anneli Sandberg · 22 Feb 2014
Uppdaterad 23 Feb 2014

Förhandsfavoriterna Alcazar och Anton Ewald höll hela vägen och gick direkt till final. Nu vill båda vinna allt och representera Sverige i Danmark. – Det vore fantastiskt om det vore vår tur att vinna nu, säger Alcazar.

klar

Artikellänk är kopierad

Alcazar lär festa hela natten tillsammans med Anton Ewald, som också tog sig vidare direkt till final. Här är Anton med låtskrivaren John Lundvik.
Alcazar lär festa hela natten tillsammans med Anton Ewald, som också tog sig vidare direkt till final. Här är Anton med låtskrivaren John Lundvik.Foto: TT

Anton Ewald var den första finalisten som gick vidare till final från den fjärde deltävlingen i Örnsköldsvik. Och det var Anton själv väldigt nöjd med.

– Det är så jävla äckligt, förlåt att jag svär, att sitta där och vänta på att de ska ropa upp vilka som går vidare. Det var skönt att mitt namn kom först så jag fick gå upp och köra min låt. Att jag sen garvade mig genom låten andra gången då är ju en annan sak. Men det får man väl göra när man gått till final, skrattar han när Metro träffar honom efter sändningen.

– Det känns skönt och skitbra! Jag är så fruktansvärt glad att vara i final och slippa ta vägen via andra chansen den här gången!►Lina Bengtzing: ”Kanske gråter i kväll”

Nu vill Anton Ewald vinna i Friends arena om två veckor.  

– Det skulle vara grymt. Jag vill representera Sverige i Danmark, så är det bara. Det är det jag satsar på.

Men de andra finalisterna, Alcazar, har förstås samma plan. Att vinna i finalen.

– Det vore fantastiskt om det vore vår tur att vinna nu. Vi vill gå hela vägen, säger de.

►Ellinore är kvällens skräll

Tess Merkel, Andreas Lundstedt och Lina Hedlund är alldeles vimmelkantiga av lycka av att ha tagit sig vidare.

– Det är ett kalejdoskop i huvudet just nu. Jag är urlakad och lycklig men samtidigt fylld av energi, säger Andreas Lundstedt.

– Det är kaos i huvudet, säger Lina Hedlund.

Och det är inte bara Alcazar som ska till Friends arena. Gruppens discokula ska förstås också med.

– Den ska ännu högre upp då. Kanske blir den också större, en trerummare. Vi kanske flyttar in i den, skojar Tess Merkel.

– Nu ska vi dricka champagne och dansa hela natten. Discokulan ska med förstås. Det kanske blir efterfest i discokulan ikväll, säger Lina Hedlund.►Metros Mellobloggare Nina Andrén rapporterade direkt från sista deltävlingen

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro