ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Alcazars proffsighet imponerar

Nina Andrén · 7 Mar 2014
Uppdaterad 4 Mar 2016

klar

Artikellänk är kopierad

FLASH: Discokula på scenen!

Den är imponerande den där vansinnigt stora discokulan som Alcazar kryper in i, hissas upp i taket i och sen föds fram ur när låten börjar. Det här är ju första gången jag ser numret live eftersom jag inte var i Ö-vik. Kanske är jag lättimponerad efter en lång dag i Mellons tecken eller så ÄR kulan imponerande på riktigt.

En sak är i alla fall säker. Publiken i Friends kommer att gå helt bananas när Alcazar kör “Blame it on the disco” på lördag. Arenan kommer att extas-explodera av glädje och förväntan. Alcazar må vara gamla i gemet men med ålder kommer rutin och proffsighet. De kör fullt ut på det här repet. Varenda rörelse gör de med övertygelse och säkerhet. Trots att det bara är vi i pressen som sitter här, eller kanske just därför. De här repetitionerna är ju främst till för att rigga ljus, ljud och kameror så att allt ska klaffa på genrep och direktsändning.

Andreas, Tess och Lina ser till på köpet ursnygga ut i sina vanliga kläder. Glitterstassen från deltävlingen lär bli densamma i rutan sen. På det allra sista repet testas pyrofyrverkerierna och de tar i mer både sångmässigt och energimässigt – trodde inte ens att de hade en högre växel att lägga i. Proffs! Dessutom fick de mig att bokstavligen hoppa ur stolen när de satte igång musiken med en smäll. Ha!

Alcazar har absolut sina fans och det här numret kommer att ge bandet en respektabel placering. Fyra?!

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro