ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Äldre kvinna tejpades fast och rånades – i sin egen lägenhet

Hugo Ewald · 28 Jul 2017
Uppdaterad 28 Jul 2017
 Ännu är ingen gripen.

Ännu är ingen gripen. Foto: Johan Nilsson/TT


En äldre kvinna i Eslöv i Skåne tejpades tillsammans med en kvinna ur hemtjänsten fast av rånare under natten till fredagen. De två rånarna stal sedan flera av kvinnans tillhörigheter.

klar

Artikellänk är kopierad

Under natten till fredagen bröt sig två maskerade män in i en äldre kvinnas hem i Eslöv i Skåne. En av männen bar ett pistolliknande föremål, enligt Aftonbladet.

Rånarna tejpade sedan fast den äldre kvinnan och en person från hemtjänsten som också befann sig i lägenheten.

– De stal tillhörigheter. Vad specifikt det är får man gå igenom och kolla vad som saknas. Det var åtminstone tillhörigheter i form av mobil och bil, säger Kim Hild, polisens presstalesperson i Skåne, till Aftonbladet.

Hemtjänstpersonalen kunde sedan larma polisen. Personerna fick inga fysiska skador men är enligt polis chockade. Ännu är ingen gripen.

– Vad jag förstått ska man inte behövt åka ambulans, men jag vet att man flyttat på sig och inte är kvar i huset. Vi har spärrat av för teknisk undersökning, men det kan vara så att man åkt till sjukhus för att man är chockad, säger Kim Hild till Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro