ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Äldre reagerar på spelet där du kan tortera din dotter

Tomas Lundin · 2 Maj 2015
Uppdaterad 2 Maj 2015

Det är ett av de mest våldsamma spelen som skapats och kan till och med få härdade spelare att tappa hakan. Här reagerar en panel med seniorer på Mortal Kombat X”.

klar

Artikellänk är kopierad

Redan 1992 skapade Mortal Kombat rubriker eftersom spelet använde sig av inskannade foton av verkliga slagskämpar och mer blod än konkurrenter som ”Street Fighter”. 23 år senare är det uppföljaren som chockar och lockar. Spelet är just nu det mest sålda i flera länder.

Spelets brutalaste inslag är de nådastötar – ”fatalities” – som varje karaktär utför på ett spektakulärt sätt.

I det här klippet från The Fine Bros får ett gäng personer i övre medelåldern som skulle kunna ha barnbarn som suktar efter spelet ge sina omdömen. 

”Det där borde vara olagligt”, säger Shirley, medan Rock, mannen med cowboyslipsen, finner någon sorts nöje i att se en motståndares huvud tryckas ner i magen.

För dig som likt seniorpanelen är lite känslig är det på sin plats att påpeka att det finns rätt vidriga scener i den här videon. Något som är extra uppseendeväckande är att två av karaktärerna, Johnny Cage och Sonya Blade, är föräldrar till en annan av karaktärerna, Cassie Cage, och kan möta varandra i ringen.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro