ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Alec Baldwin: Hej då, offentligheten

Emma Björkman · 24 Feb 2014
Uppdaterad 24 Feb 2014

Efter att ha stämplats som homofob går Alec Balwin ut i ett öppet brev och berättar att han drar sig tillbaka från offentligheten. – Jag är färdig med det, skriver han.

klar

Artikellänk är kopierad

Alec Baldwin är känd för att ha ett hetsigt humör.
Alec Baldwin är känd för att ha ett hetsigt humör.Foto: Alamy / All Over Press

I en nära 5 300 ord lång essä som publicerades på New York Magazines blogg Vulture på söndagskvällen avslöjar Alec Baldwin att han är redo att lämna offentligheten. Den 55-åriga ”30 rock”-stjärnan fokuserar på att rentvå sitt namn efter att han stämplats som homofob efter en incident med en paparazzofotograf i november förra året. – Tror folk på riktigt, när jag skrek på den där killen, att jag kallade honom för ”bög” medan kameran rullade? Tror ni i ärlighetens namn att jag skulle ge någon som TMZ:s Harvey Levin av alla människor, en till klubba att slå mig med? skriver Alec Baldwin. Harvey Levin har grundat kändissajten Tmz.com. – Jag blir arg och jag har sagt alla möjliga saker i ilska men jag har aldrig använt det ordet, fortsätter skådespelaren. Baldwin hävdar att han blev förbannad på en fotograf som försökte ta en bild på hans dotter eftersom fotografen ska ha ”praktiskt taget klippt till mitt barn i huvudet med kameralinsen”. – I videon ser ni mig fullständigt förbannad när jag rusar efter den här snubben och ni hör mig säga ”kuksugare” och sedan något ord som låter som ”bög” men inte var det. Alec Baldwin skriver också att han vill flytta ifrån New York, hans hemstad sedan 70-talet, på grund av att det är så lätt för vem som helst att närma sig honom. – Allt jag hatade med Los Angeles har jag börjat åtrå. LA är en stad där du bor bakom en grind, du sitter i bilen och ditt utbyte med offentligheten är minimal. Jag brukade hata det. men New York har förändrats, skriver han. Innan han sätter punkt skriver han: – Jag vet att om jag har förolämpat någon under resans gång så ber jag om ursäkt. Men lösningen för mig nu är: Jag har levt så här i 30 år, jag är färdig med det. Men Alec Baldwins ord ska tas med en nypa salt. Han har tidigare hotat med att sluta skådespela och har flera gånger slutat twittra, för att senare börja igen. LÄS ÄVEN: Alec Baldwin sparkas efter homo-attack

Jennifer Lawrence drar sig tillbaka från Hollywood

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro