ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Alec Baldwin lämnade flygplan för mobilspel

Aron Andersson · 7 Dec 2011
Uppdaterad 7 Dec 2011
Alec Baldwin gillar mobilspelet "Words with friends".

Alec Baldwin gillar mobilspelet "Words with friends". Foto: Scanpix


Alec Baldwin gillar ordpussel i mobilen. Tvingades lämna flygplan när han vägrade stänga av telefonen.

klar

Artikellänk är kopierad

Men det är inte populära "Wordfeud" som är skådespelarens favoritspel. Själv föredrar han "Words with friends", även det en kopia av klassiska brädspelet Scrabble, som ju även är föregångaren till svenska Alfapet. Det var också detta spel han spelade på ett flygplan som skulle från Los Angeles till New York, om man får tro skådespelarens twitter. En flygvärdinna försökte övertala honom om att stänga av mobilen, vilket han vägrade. I stället gick han av och tog ett senare plan. – Han älskar "Words with friends" så mycket att han var villig att lämna ett flygplan för det, säger hans talesperson Matthew Hiltzik till nyhetsbyrån AP. Enligt skådespelarens egen twitter hade planet inte ens börjat röra sig när flygvärdinnan uppmanade honom att stänga av mobilen. Han skrev också att detta var sista gången han flyger med American Airlines, även om de visar tv-serien "30 rock" ombord, där Alec Baldwin har en av huvudrollerna.

Men tabloiden New York Post skriver att han tvingades lämna planet av en helt annan anledning. De har pratat med en annan passagerare som beskriver händelsen så här: – Tydligen sa han att han spelade ett spel, men i själva verket talade han i telefon. Flygvärdinnan var väldigt trevlig, säger han till tidningen.

Enligt passagerarens uppgifter ska Alec Baldwin blivit vansinnig och låst in sig på toaletten där han bankade hårt i väggen. Till slut tvingades han av planet. Flygbolaget har inte lämnat någon officiell kommentar om händelsen.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro