ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Aleks: Det är helt sjukt att jag fick fem poäng

Emma Björkman · 13 Aug 2012
Uppdaterad 13 Aug 2012
Aleks: Det är helt sjukt att jag fick fem poäng Så här såg det ut när Aleks spelade i Annedalskyrkan i fredags. Han slog igenom i slutet av förra året med hyllade solodebutskivan ”Inte längre fiender”. I början av året vann han en Grammis i kategorin Årets nykomling.

Aleks: Det är helt sjukt att jag fick fem poäng Så här såg det ut när Aleks spelade i Annedalskyrkan i fredags. Han slog igenom i slutet av förra året med hyllade solodebutskivan ”Inte längre fiender”. I början av året vann han en Grammis i kategorin Årets nykomling. Foto: Henric Lindsten


Festivalklar. Efter en succéspelning på Way Out Wests klubbdel spelar Aleks på Ung 08-festivalen. I höst tar han sin karriär vidare och åker ut på klubbturné med en hemlig gäst.

klar

Artikellänk är kopierad

”Han har aldrig varit så avslappnad och sjungit ut så pass. Spelningen markerar sannolikt en milstolpe, nu är Aleks en fullfjädrad artist.” 

Det skrev Metros recensent Ametist Azordegan efter soulsångaren Aleks spelning på Way Out Wests klubbdel Stay Out West i fredags och delade ut fem Glober. 

Även Göteborgs-Posten gav högsta betyg för hans spelning i Annedalskyrkan. – Det är helt sjukt att jag fick fem poäng av båda, säger Aleksandar ”Aleks” Manojlovic, 29, och fortsätter: – Jag var nervös innan eftersom jag skulle spela i en kyrka. Jag gillar inte att spela i tempel. Men det var galet bra akustik och grym stämning därinne.

Från en festival till en annan – i kväll klockan 22.20 intar Aleks stora scenen på Ung 08-festivalen i Kungsträdgården i Stockholm. – Jag kommer att göra mitt bästa. Hoppas det blir bra stämning och att allt är mysigt, säger han.

I höst kommer Aleks att fortsätta turnera men i mindre skala och ge en rad klubbspelningar. – Jag kommer att spela ihop med en annan artist, vem är hemligt än så länge, säger han.

Så fort han får tid vill han i studion igen och jobba på nästa album. – Jag har svårt att säga ett datum men jag hoppas att jag har något färdigt nästa år, säger Aleks.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro