ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Alexander The Mauler” Gustafssons vädjan: sluta vandalisera

Evelina Pålsson · 9 Feb 2016
Uppdaterad 9 Feb 2016
Alexander "The Mauler" Gustafsson hoppas få unga killar att sluta vandalisera.

Alexander "The Mauler" Gustafsson hoppas få unga killar att sluta vandalisera. Foto: TT Nyhetsbyrån


Att ambulanser och polisbilar vandaliseras oroar UFC-fajtern Alexander The Mauler” Gustafsson. "Att göra det ni gör är fel" skriver han i ett facebookinlägg.

klar

Artikellänk är kopierad

Den svenske UFC-fajtern vädjar till unga män att följa hans fotspår och byta bana i livet. Det skriver han i ett facebook inlägg efter att ha läst nyheter från Sverige om att polisbilar och ambulanser vandaliserats.

► LÄS MER: Ambulans vandaliserades under utryckning

”Vi måste komma ihåg att de här personerna i uniform är i våra områden för att en vän, familjemedlem eller granne behöver deras hjälp”, skriver Alexander Gustafsson i inlägget.

Han påminner om att problemen med vandalism gör att polis och ambulanspersonal måste vänta på förstärkning eftersom att de är rädda att besöka vissa områden.

”De 2-3 minuterna kan vara skillnaden mellan liv och död och den personen kan tyvärr vara din bästa vän, bror, syster eller annan betydande för dig, kom ihåg det”, skriver Alexander Gustafsson.

► LÄS MER: Vi jobbar för dig jämt – varför kastar du sten på vår ambulans?

Genom facebookinlägget hoppas Alexander Gustafsson att hans kändisskap ska kunna göra nytta.

”Mitt Sverige är ett fantastiskt land, låt oss försöka behålla det så är ni snälla” avslutar han inlägget som i skrivandets stund har gillats av nästan 6 000 personer och delats över 300 gånger.

klar

Artikellänk är kopierad

Evelina Pålsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro