ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Alicia Silverstone näckar för djuren

Tomas Lundin · 20 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Foto: PETA


klar

Artikellänk är kopierad

Foto: PETA

Skådespelerskan Alicia Silverstone klär av sig naken för att göra reklam för vegetarianism. I kött- och fetthuvudstaden Houston, Texas.

30-åriga skådespelerskan Alicia Silverstone är känd för roller i filmer som "Clueless", "Scooby Doo", och "Batman an Robin" och inte minst från flera Aerosmith-videor under 1990-talet.

Silverstone är också en ivrig förespråkare av vegankost och ett ansikte för veganrörelsen och djurrättsorganisationen PETA.

Nu visar hon upp sin veganslimmade kropp för att få andra att byta sina kostvanor. I en 30-sekunder lång reklamfilm ses hon komma upp ur en pool, spritt språngande naken.

I Hollywoods hårda kroppsklimat kallades kurviga Alicia Silverstone för mullig, men säger sig ha fått drömkroppen efter att hon blev vegan.

– Jag har inte alltid varit vegan, men jag har alltid gillat djur. När jag blev vegan tappade jag vikten jag ville tappa, naglarna blev starkare och min hy lyste. Jag mår bra och ser bättre ut än vad jag gjorde för 11 år sedan, säger hon i ett uttalande.

Silverstone gick från vad hon beskriver som en "biff och doughnut-diet" till hardcore-vegan i slutet av 1990-talet efter att hon fått insikt i hur djur behandlas.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro