ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Alla Bodströms påhopp i nya boken

Anders Göransson · 23 Maj 2011
Uppdaterad 23 Maj 2011

Foto: Scanpix


Thomas Bodström var på svartklubb med Pär Nuder. Han kallar Carl Bildt för "Sveriges mest överskattade politiker". Och så dödade han en ko med en sten.

klar

Artikellänk är kopierad

Det är något av innehållet i den förre s-ministerns nya bok "Inifrån. Makten, myglet, politiken", som släpptes igår.

Boken har fått stor uppmärksamhet i förväg, inte minst för de utlovade avslöjandena om Håkan Juholts "kupp" vid petningen av Mona Sahlin. Bodström är tydligt skeptisk mot den nye S-ledaren.

"Att partiet valde en person från den ena stridande falangen innebär en stor risk. De som nu finns på den förlorande sidan väntar bara på revansch - precis som Juholt och de andra inom hans gruppering gjorde efter valet av Mona Sahlin", skriver han.

Även den nya partisekreteraren får sig en : "Jag tvivlar starkt på att Carin Jämtin är rätt person på rätt plats."

Komordet då? Jo, det inträffade när den då nioårige Thomas åkte linbana med familj i Innsbruck, och han plötsligt fick syn på en sten. Som han släppte från hög höjd och träffade…ja just det. Det stackars djuret föll och reste sig inte mer, enligt Bodström, som först nu vågar berätta om saken.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro