ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Alliance flaggar för förändringar i Dota 2-laget

Erik Glanell · 15 Maj 2017
Uppdaterad 15 Maj 2017
Jonathan "Loda" Berg är lagkapten i det svenska Dota 2-laget Alliance.

Jonathan "Loda" Berg är lagkapten i det svenska Dota 2-laget Alliance. Foto: Simon Engstrand


I besvikelsen efter en säsong utan större framgångar undersöker det svenska Dota 2-laget Alliance om förändringar i laget är vad som krävs för att lyckas.

klar

Artikellänk är kopierad

I ett uttalande från Alliance skriver organisationen att det kan kommat att ske förändringar i deras Dota 2-lag.

”De senaste månaderna har varit fulla av hårt jobb, några ljusglimtar, men också en del besvikelser. När vi nu går in i transferfönstret har vi beslutat oss för att släppa hela laget för att utvärdera hur vi ska lyckas bättre i framtiden”, säger svenska stjärnan tillika lagkaptenen Jonathan ”Loda” Berg i uttalandet.

Däremot är han tydlig med att poängtera att beslutet inte nödvändigtvis kommer leda till att laget helt görs om.

”Det här betyder inte att vi kommer att splittras utan att vi anser att det är nödvändigt att utforska om några förändringar är det som krävs för att bli det lag som vi är menade att vara”, säger han vidare.

I uttalandet står även att Alliance inte kommer att gå ut med något fullständigt lag innan transferfönstret stänger. Med det sagt kan några spelare komma att presenteras innan dess men organsationen vill ändå se över vad som krävs för att försäkra sig om ett bättre resultat under sommarsäsongen.

”Vi kommer att ge fortskridande information innan laguttagningarna ska vara färdiga den 24 maj”, skriver organisationen i meddelandet.

Under 18–21 maj deltar Alliance i Starladder i-League Invitational som hålls i Shanghai.

Metro söker Jonathan ”Loda” Berg för en kommentar.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro