ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Alliance missar säkrad major-plats – minorn sista hoppet

Erik Glanell · 5 Feb 2019
Uppdaterad 7 Feb 2019
Kaban slog ut Alliance ur kvalet till Dreamleague-majorn.

Kaban slog ut Alliance ur kvalet till Dreamleague-majorn. Foto: Dreamleague/skärmdump


Den svenska stoltheten Alliance lyckades inte ta sig till Dreamleague-majorn under det öppna kvalet. Nu finns bara en chans kvar.

klar

Artikellänk är kopierad

Det svenskaste av hoppen i det europeiska kvalet missade chansen att säkra en plats i Dreamleague-majorn i Stockholm.

Chanserna var inte så goda från början med tanke på att lag-uppställningen i kvalet var värdig en major i sig. Att Alliance däremot tog raka vägen ut utan att kunna göra det mer spännande är en besvikelse både för laget och för fansen.

Kaban var laget som slog spiken i kistan mend en 2–0-vinst över Jonathan ”Loda” Bergs mannar och nu finns bara en chans att knipa den sista platsen – Starladder minor.

För Svensk del ligger nu allt hopp i öppna kvalet på The Real Deal och Team Secret för att få mer blågul representation i Annexet i mitten på mars.

Den enda svensken som redan är klar för major-spel är Johan ”pieliedie” Åström. I det nordamerikanska kvalet spelar Gustav ”s4” Magnusson om en plats senare under tisdagskvällen.

Rättelse: I artikeln uppgavs tidigare att Alliance inte har någon chans att ta sig till majorn i Stockholm. Det stämmer inte eftersom de fortfarande har chansen att ta sig dit via Starladder-minorn som spelas 11-13 februari.

Annons:

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro