ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Alliance utslagna ur Kuala Lumpur-majorn

Erik Glanell · 13 Nov 2018
Uppdaterad 13 Nov 2018

Foto: PGL


Alliance lagspel var inte på topp och svenskarna fick se sig slagna av TNC Predators i Kuala Lumpur-majorn i Dota 2.

klar

Artikellänk är kopierad

Natten till tisdag svensk tid var det vinna eller försvinna för svenskarna i Alliance under Kuala Lumpur-majorn.

Alliance stod mot TNC Predator efter att puttats ner i nedre bracketen av PSG.LGD.

Det blev en tuff start där Alliance inte lyckades få någon kontroll över kartan och därför hade stora problem att pusha tornen. När TNC hade plockat hela första raden torn hade Alliance fortfarande inte fått chansen att ta ett enda.

Lagen följdes åt i ekonomi och experience men efter två billiga kills i mid vid 18-minutersstrecket började det Filippinska laget rulla ifrån svenskarna även där. Svenskarna hittade inte rätt i lagfajterna och vid 45 minuter spelade var det ”gg”.

”De spelade slarvigt och gjorde dåliga itemköp. De ser troligtvis tillbaka på matchen och önskar att de köpte en Linken’s Det är inte mycket de behöver ändra. Det var inte som att de blev utklassade på något sätt”, sade den tidigare lagmedlemmen Henrik ”AdmiralBulldog” Ahnberg i studion inför andra kartan.

Andra matchen blev däremot ingen upphämtning. Precis som i matchen innan så var TNC Predator starkare i lagfajterna och skaffade sig ett övertag som till slut var för svårt för Alliance att ta igen.

Svenskarna är därmed utslagna ur turneringen.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro