ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

• Älska eller hata henne – ingen motstår L

metro · 24 Nov 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

• Älska eller hata henne – ingen motstår Lady Gagas charm. • Den här veckan släpper den amerikanska sångerskan samlingsalbumet ”The Fame Monster”. • Metro mötte 2009 års största pop-fenomen i New York.

Du släpper ett album som heter ”The Fame Monster”, en nyutgåva av ditt album ”Fame”. Varför ska man köpa det nya?– För de åtta nya spåren. ”The Fame Monster” är som ett konstverk, jag ville skapa något mer än musiken. Jag la också stor vikt vid bilderna på omslaget.Hur klarar du att ha en så personlig stil samtidigt som du gör musik som älskas av och lyssnas på av en så stor publik?– Vem som helst kan gilla min musik, men jag arbetar bara med särskilda människor. Till exempel är producenten till ”I am legend” Francis Lawrence, som filmade videon till ”Bad Romance”. Och jag kommer att jobba ihop med den brittiske fotografen Nick Knight.Du ses som en ikon världen över, är det något du har problem med?– Inte alls. Jag har alltid vetat vad jag gett mig in på och vilka konsekvenserna blir av det jag gör. Nu för tiden kan man inte vara anonym som popstjärna, om man inte är otroligt dum. Om det fortsätter att gå bra för mig så vet jag exakt vart jag är på väg och jag älskar varje sekund!Den planerade turnén ”Fames Kills” med Kanye West blev inställd. Vad var det som hände?– Jag kan inte kommentera det, men jag vill be mina fans, mina små monster, om ursäkt. De är min motor. Jag skapar av en enda anledning, att de ska vara nöjda.

Av Sanaa Ben Salem, Metro Frankrike

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro